Coșul dvs

Bca Holcim Performo 650 x 200 x 250

Stim cu totii cat de importanta este izolatia in orice cladire. Datorita distributiei uniforme a porilor de aer, noul BCA Performo are proprietati excelente de izolare termica, contribuind la reducerea consumului de energie si la imbunatatirea confortului ocupantilor cladirii.
Performanta noului BCA Performo este insotita de economii semnificative de material. Precizia dimensionala si structura stabila a blocurilor BCA nu numai ca reduc drastic nevoia de adezivi, dar si cantitatea de deseuri pe santierele de constructii.
Peretii realizati cu BCA-ul Performo asigura o buna izolare fonica, contribuind astfel la confortul general al locuitorilor cladirii.Siguranta este o prioritate de top, astfel incat blocurile Performo indeplinesc cele mai stricte cerinte de siguranta la incendiu. BCA este un material anorganic ignifug.
Caracteristici
Tip produs BCA
Lungime (mm) 650
Grosime (mm) 200
Latime (mm) 250
Ambalare (mc/palet) 1,95
Livrarea produselor: pe site-ul localconstruct.ro exista o metoda de livrare:

• Prin flota de masini proprii Denis A.M, daca va aflati in aria noastra de acoperire (judetele: Bucuresti-Ilfov, Giurgiu).

Plata produselor: pe site-ul localconstruct.ro exista doua metode de plata:

• Ramburs la primirea comenzii;
• Transfer bancar. Daca alegeti acesta metoda, trebuie sa trimiteti confirmarea de plata la adresa de e-mail: office@localconstruct.ro

• Taxele pentru transport nu sunt incluse in procesul de finalizare a comenzii de pe site. În funcție de distanță se va percepe o taxă care vă va fi comunicată telefonic de unul dintre operatorii nostri imediat dupa procesarea comenzii.

In plus, puteți comanda și telefonic la numărul 0786 392 542.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun