Coșul dvs

Polistiren expandat AdePlast EPS 80 - 10 cm

Polistiren expandat AdePlast EPS 80 - 10 cm
0,00 lei

Polistirenul expandat Adeplast EPS 80 de 10 cm asigură eficiență sporită pentru lucrările de izolație

Este un material de construcție rezistent cu o greutate ușoară și care reușește să termoizoleze excelent spațiile de locuit, indiferent de zona geografică. Produsul se alege în special în momentul în care nu se dorește îngreunarea pereților și se poate folosi atât pentru placaje exterioare, cât și pentru cele interioare, atât pe suprafața pereților, cât și pe cea a tavanului.

Un pachet de polistiren expandat de la Adeplast acoperă o suprafață de 2,5 m² și conține cinci bucăți. Așadar, puteți calcula cu rapiditate numărul de pachete de care veți avea nevoie. O placă de polistiren are 1.000 mm lungime, o lățime de 500 mm și o grosime de 100 mm. Folosirea acestora va rezulta într-o lucrare de calitate și un termosistem durabil în timp.

Produsul este un excelent izolator termic și contribuie în mod direct la menținerea temperaturii constante în interiorul locuinței. Diferența se va resimți după ce o veți izola termic. Pe timp de vară, este împiedicat transferul de căldură spre interior, iar în timpul lunilor friguroase, este împiedicată pierderea căldurii spre exterior. În acest fel, veți avea costuri energetice mai mici pe durata întregului an. Mai mult decât atât, o bună izolare termică contribuie și la un grad crescut de protecție împotriva zgomotului.

Înainte de folosire, e indicat ca plăcile să fie depozitate pe paleți de lemn, într-un spațiu uscat și aerisit, ferite de temperaturile ridicate, bătaia directă a soarelui și a surselor de foc deschis.

Livrarea produselor: pe site-ul localconstruct.ro exista o metoda de livrare:

• Prin flota de masini proprii Denis A.M, daca va aflati in aria noastra de acoperire (judetele: Bucuresti-Ilfov, Giurgiu).

Plata produselor: pe site-ul localconstruct.ro exista doua metode de plata:

• Ramburs la primirea comenzii;
• Transfer bancar. Daca alegeti acesta metoda, trebuie sa trimiteti confirmarea de plata la adresa de e-mail: office@localconstruct.ro

• Taxele pentru transport nu sunt incluse in procesul de finalizare a comenzii de pe site. În funcție de distanță se va percepe o taxă care vă va fi comunicată telefonic de unul dintre operatorii nostri imediat dupa procesarea comenzii.

In plus, puteți comanda și telefonic la numărul 0786 392 542.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun